Har alla filmer svensk text?

1 min. lästidsenaste uppdatering: 08.29.2024

Nej, alla filmer har inte svensk undertext men vi försöker att få svensk text på så många som möjligt av våra filmer. I andra hand försöker vi få engelsk text och alla filmer som inte har svenska eller engelska som talat språk har åtminstone svensk eller engelsk undertext.

En del av våra filmer har texten inbäddad i filmfilen, men på de flesta filmerna kan du själv välja om du vill ha text eller inte.

Behöver du hjälp med att sätta på texten kolla gärna på våra instruktioner för att sätta på undertext.

Hur hittar jag undertextspråk?

I kategorin Svensk text hittar du alla filmer som är textade på svenska.

I kategorin Engelsk text hittar du alla filmer som är textade på engelska.