Hur ändrar jag mitt lösenord?

1 min. lästidsenaste uppdatering: 12.07.2022

Om du är inloggad, logga först ut. Klicka sedan på “Glömt lösenord” på inloggningssidan på drakenfilm.se eller i din Draken Film-app.

Vi skickar ett mejl till dig med en länk som du kan använda för att byta ditt lösenord.

Om du inte får mejlet till din inkorg kolla så att det inte har hamnat någon annanstans (skräpkorg/socialt/kampanjer/ alla mejl). Mejlet skickas automatiskt och kommer från kontakt@drakenfilm.se.

Behöver du mer hjälp, kontakta oss på kontakt@drakenfilm.se eller 031 339 30 19 så hjälper vi dig vidare.