Hur avslutar jag min prenumeration på Draken Film?

2 min. lästidsenaste uppdatering: 08.29.2024

Avsluta prenumeration på drakenfilm.se

Det går inte säga upp en prenumeration i våra appar utan du måste logga in på mina sidor på www.drakenfilm.se för att säga upp din prenumeration.

Gå in på Mina sidor, logga in och klicka på ”Avsluta prenumeration”. Du betalar för din prenumeration i förväg och prenumerationen avslutas därför när nuvarande betalperiod går ut.

Notera att vi har höjt våra priser för nya prenumeranter så du som har en prenumeration som är billigare än 95kr per månad eller 1050kr per år kan tjäna på att behålla prenumerationen om du bara vill göra ett kortare uppehåll.

Du kommer få ett mejl som bekräftar att du har sagt upp prenumerationen.

Vill du avsluta ditt konto eller avsluta prenumerationen innan betalperioden går ut kontakta vår support på kontakt@drakenfilm.se eller 031 339 30 19 så hjälper vi dig vidare.

Steg för steg hur du säger upp prenumerationen:

Då kommer du få upp den här rutan:

• Klicka på Säg upp prenumeration. Din prenumeration är nu uppsagd men om du vill kan du fylla i enkäten, det hjälper oss förbättra Draken Film.

Du kommer nu få ett mejl som bekräftar att du har sagt upp prenumerationen och det kommer det se ut såhär på ditt konto:

Du kan fortsätta se film under hela uppsägningstiden.

Har du problem med att säga upp prenumerationen, vill avsluta ditt konto eller avsluta prenumerationen innan betalperioden går ut kontakta vår support på kontakt@drakenfilm.se eller 031 339 30 19 så hjälper vi dig vidare.