Hur betalar jag för en prenumeration?

1 min. lästidsenaste uppdatering: 10.04.2024

Du betalar med det bank- eller kreditkort som du registrerade när du startade din prenumeration.

Uppdatera betaluppgifter

För att uppdatera dina betaluppgifter loggar du in på drakenfilm.se och går till mina sidor. Sedan klickar du på uppdatera betaluppgifter och fyller i dina nya kortuppgifter.

OBS! Alla nya kort är låsta för internetköp så har du ett nytt betalkort behöver du först öppna det för internetköp. Det gör du på internetbanken, telefonbanken eller i din bankapp.

Starta en ny prenumeration

Följ den här guiden: Jag vill bli prenumerant, hur gör jag?