Hur funkar biobiljetten?

1 min. lästidsenaste uppdatering: 08.29.2024

Inför varje premiärvecka lägger vi in din unika biljettkod i din Draken Film-app (här kan du ladda hem vår app för iOS och Android ). I appen hittar du också en lista med alla anslutna biografer som visar filmen. Ta med dig din telefon till biografen och visa upp koden i kassan, så får du en biljett till visningen.

Biljetten kan bytas in mot biobiljetter under filmens premiärvecka, från fredag fram till torsdagen veckan efter.

Din biljettkod gäller inte som en reservation förrän biljetten är uthämtad, tänk på att visningarna kan bli slutsålda, de flesta biografer visar om det finns biljetter kvar till visningen på sin hemsida.

Hur du hittar biljetten:

• Öppna appen Draken Film

• Klicka på Bio i menyn längst ner i appen

Om Bio inte ligger mellan sök och mitt bibliotek eller det är fel film som kommer upp, prova att starta om appen.

När du klickar på biobiljett får du upp den här sidan som du visar upp på din biograf för att byta mot en biljett. Biobiljetten är personlig för dig som har prenumerationen och gäller endast för en person.