Hur gör jag för att få FLM tidningen

2 min. lästidsenaste uppdatering: 05.06.2024

Läs mer om Film i FLM

Filmtidsskriften FLM ingår gratis för dig som är prenumerant på DrakenFilm. Men du behöver själv fylla i att du vill ha tidningen.

Du kan fylla i dina uppgifter tidigast 24 timmar efter att du har skapat ett konto.

Logga in på mina sidor via en webbläsare, skriv in dina adressuppgifter och klicka i rutan "Jag vill ha filmtidsskriften FLM i brevlådan...", så skickar vi nästa nummer till dig.

Steg för steg beskrivning:

Logga in på mina sidor

I en dator:

• gå in på www.drakenfilm.se
  • klicka på logga in och logga in om du inte redan är inloggad
  • klicka på menyn (två eller tre streck ovanför varandra)

undefined

• klicka på mina sidor och sedan på inställningar

Nu är du på mina sidor

På en surfplatta eller i en telefon:

• gå in på www.drakenfilm.se
  • klicka på menyn (två eller tre streck ovanför varandra)

undefined

• klicka på logga in och logga in om du inte redan är inloggad
  • klicka på menyn igen
  • Klicka på mina sidor och sedan inställningar

Nu är du på mina sidor

Bläddra neråt på sidan tills du kommer till rutan för adressuppgifter

• Fyll i dina adressuppgifter

• Klicka i rutan Jag vill ha filmtidsskriften FLM i brevlådan
  • Klicka på Spara kontouppgifter

Om du lyckas kommer det upp en liten grön text där det står "Din adress har sparats", se bild nedan.

Om du vill uppdatera uppgifterna igen är det bara att ändra det som inte stämmer och klicka på spara kontouppgifter igen.