Hur gör jag för att kolla på film på min ipad?

1 min. lästidsenaste uppdatering: 03.13.2024

För att kolla på film i en telefon eller surfplatta behöver du ladda ner vår app Draken Film, den laddar du ner från App Store om du har en iphone eller ipad och från Play butik om du har en android.

När du har laddat ner appen loggar du in med samma inloggningsuppgifter som du använde för att logga in på drakenfilm.se och sedan är det bara att starta en film.

Vår app för ios kräver minst iOS15 och vår android app minst Android 10 för att fungera optimalt. Du behöver också ha minst iPhone 8.

Hittar du inte Draken Film Appen i Appstore Draken Film finns bara i App Store för Sverige så om du inte hittar Draken Film kan du behöva byta land i dina Apple id inställningar.