Hur hittar jag till mina sidor?

2 min. lästidsenaste uppdatering: 08.29.2024

På Mina sidor hittar du allt från " min lista" med dina sparade filmer till kvitton på dina köp.

Lättaste sättet att komma dit är att skriva in drakenfilm.se/mina-sidor i adressfältet i din webbläsare (chrome/ safari/ firefox) och logga in om du inte redan är inloggad.

Annars kan du klicka dig rätt:

I en dator:

• gå in på www.drakenfilm.se
  • klicka på logga in och logga in om du inte redan är inloggad
  • klicka på menyn (två eller tre streck ovanför varandra)

undefined

• klicka på mina sidor

Nu är du på mitt konto

På en surfplatta eller i en telefon:

• gå in på www.drakenfilm.se
  • klicka på menyn (två eller tre streck ovanför varandra)

undefined

• klicka på logga in och logga in om du inte redan är inloggad
  • klicka på menyn igen
  • Klicka på mina sidor

Nu är du på mina sidor och kan klicka på den sidan som du vill gå in på:

Om du är inloggad i appen och vill komma åt dina kvitton/ uppdatera betaluppgifter/ avsluta prenumeration går du in på mina sidor och klickar på hantera prenumeration. Då kommer du till vår hemsida där du behöver logga in igen om du inte redan är inloggad.

Notera att du loggar in separat på hemsidan och har du flera konton kan du därför vara inloggad på olika konton i appen och nu när du har kommit till vår hemsida. Ser något konstigt ut testa att logga ut och logga in igen så att du är säker på att du är inne på samma konto.