Jag bor i ett annat land, kan jag ändå se på film?

1 min. lästidsenaste uppdatering: 12.18.2023

Nej, tyvärr kan du inte kolla på Draken Film eller någon av våra gästande festivaler om du befinner dig utanför Sverige. Detta beror på att vi endast har svenska rättigheter till filmerna. Det känns förstås väldigt tråkigt för alla som inte bor i Sverige och inte kan ta del av vårt utbud.

Filmrättigheter ägs i regel av olika aktörer i olika regioner, det hade tyvärr varit omöjligt för oss att ordna rättigheter för alla våra filmer för resten av världen.

Om du befinner dig i Sverige men fortfarande inte kan se filmer, dubbelkolla så att du inte har en VPN igång eller kolla vår felsökningsguide.

Undantag från detta är om du befinner dig tillfälligt utomlands, inom EU. Tillexempel om du är på semester. Då kan du ta med dig Draken Film om du genomfört köpet i Sverige.