Jag har internet men får ändå felmeddelande

1 min. lästidsenaste uppdatering: 09.20.2024

Om du nyligen har uppdaterat din iphone eller ipad, det är första gången som du använder Draken Film- appen kan du behöva godkänna att appen använder din telefons lokala nätverk och mobildata.

Aktivera Lokalt nätverk och mobildata

Om du får något av felmeddelandena nedan. Kontrollera först att du har fungerande internet på din telefon och gå sedan in i inställningarna och godkänn att Draken Film använder lokalt nätverk,  mobildata och wifi.

På en androidtelefon:

Gå till inställningar - klicka på anslutningar- dataanvändning- tillåtna nätverk för appar- Draken Film och klicka i "Mobildata eller Wi-Fi". (Det här kan se olika ut på olika androidtelefoner så om du inte hitatr med den här instruktionen kolla på bruksanvisningen för din telefon.

På en iphone:

Gå till inställningar - bläddra ner till Draken - Klicka på Draken och godkänn Lokalt Nätverk och mobildata. Här kan du också ställa in standardspråk som du vill ha för undertexter.