Jag vill bli prenumerant, hur gör jag?

4 min. lästidsenaste uppdatering: 10.21.2024

Du behöver starta en ny prenumeartion på drakenfilm.se, det går inte göra i appen.

Det är svårt att klicka fel när du vill starta en prenumeartion/ skapa ett konto eller logga in. Systemet känner igen om det redan finns ett konto kopplad till din mejladress och om det kontot har en aktiv prenumeration. Det enda du behöver hålla reda på är att du har skrivit in din mejladress rätt och valt den prenumeartionen som du vill ha.

Får du några problem på vägen får du gärna följa den här guiden och om den inte hjälper kontakta oss så hjälper vi dig gärna vidare.

Obs! Draken Film är endast tillgängligt i Sverige. Kan du inte genomföra ett köp eller skapa konto och är i Sverige, dubbelkolla så att du inte har en VPN igång.

Lättaste sättet att starta en prenumeration är på www.drakenfilm.se/offers

Gå in på www.drakenfilm.se/offers . Välj vilken prenumeartion du vill starta och klicka på Aktivera nu. Om du är inloggad kommer du direkt till att betala. Är du inte inloggad kommer du uppmanas fylla i mejladress och ditt lösenord. Om du inte minns vilket lösenord du använt tidigare kan återställa lösenordet via Glömt lösenord. Finns det inget konto på mejladressen du skrev in får du istället skapa ett konto genom att välja ett lösenord och godkänna användarvillkoren. Välj den prenumerationen du vill ha och klicka på Gå vidare. Fyll i dina kortuppgifter.

Om du har en rabattkod eller presentkort, skriv in den koden i fältet kampanjkod. Det står på presentkortet om du ska välja månads- eller årsprenumeration, men systemet känner också av det och byter till rätt om du råkar välja fel. Rabatten dras av i betalsteget.

Instruktion steg för steg:

Klicka på Aktivera nu på den prenumeration du vill ha.

• Skriv in samma mejladress som du använt tidigare på Draken Film - har du inget konto skriv in den mejladress du vill använda.
  • Klicka på gå vidare

Har du ett konto sedan tidigare på den mejladressen får du upp den här rutan:

• Skriv in ditt lösenord - om du klickar på det lilla ögat till höger kan du se vilket lösenord du skriver in.
Har du glömt ditt lösenord klicka på glömt lösenord så får du ett mejl med en länk för att byta lösenord. Får du inget mejl? Kolla i din skräpkorg eller sök på kontakt@drakenfilm.se och dubbelkolla att du har skrivit in rätt mejladress.
  • Klicka på logga in

Har du inget konto sedan tidigare på den mejladressen kommer du till den här rutan istället:

• Skriv in det lösenordet du vill ha två gånger och godkänn användarvillkoren. Och klicka i om du vill ha nyhetsbrev.

Nu är du inloggad och då får du upp den här rutan:

• Klicka på månadsprenumeration om du vill betala en gång i månaden
  • Klicka på årsprenumeration om du vill betala en gång om året
Om du har en rabattkod eller presentkort, skriv in den koden i fältet kampanjkod. Det står på presentkortet om du ska välja månads- eller årsprenumeration, men systemet känner också igen vilket alternativ som din kod gäller för och byter åt dig.  Rabatten dras av i betalsteget.
  • Klicka på Gå vidare
Om knappen gå vidare inte är röd beror det oftast på att vårt system tror att du inte är i Sverige. Är du i Sverige och inte har en VPN igång, kontakta vår support på kontakt@drakenfilm.se eller 031 339 30 19 så hjälper vi dig vidare.

Har du ett presentkort är du klar nu, välkommen tillbaka till Draken Film.

• Har du inte ett presentkort kommer du till den här sidan:

• fyll i dina kortuppgifter
har du haft ett kontokort registrerat tidigare kan uppgifterna vara förifyllda, kontrollera i så fall att de fortfarande stämmer.
  • klicka på betala 95 kr (eller den summan som du ska betala)
Om din prenumeration börjar med en gratisperiod på 14 dagar så kommer det stå 0 kronor på betalaknappen. Om du har en rabattkod så kommer det stå det priset som du får med rabatten.
  • följ instruktionerna för att bekräfta köpet med det sättet som du bekräftar köp på internet, tillexempel bankid/ bankdosa/ kodkort.
  • Går betalningen igenom kommer du till den här sidan:

undefined

Får du istället ett rött kryss, dubellkolla så att du har pengar på ditt kort, att du inte har passerat din beloppsgäns eller kortet är stängt för internetköp. Om det inte hjälper  kontakta vår support på kontakt@drakenfilm.se eller 031 339 30 19 så hjälper vi dig vidare.

Nu är du klar och kan börja se film välkommen tillbaka till Draken Film.