Kan jag pausa min prenumeration?

1 min. lästidsenaste uppdatering: 08.29.2024

Vi har i nuläget ingen funktion för att pausa prenumerationer, men din prenumeration har ingen bindningstid så du kan lätt säga upp din prenumeration och starta en ny när du vill. Prenumerationen betalas i förväg och är därför kvar tills betalperioden tar slut.

Notera att vi har höjt våra priser för nya prenumeranter så du som har en prenumeration som är billigare än 95kr/ månad eller 1050kr per år kan tjäna på att behålla prenumerationen om du bara vill göra ett kortare uppehåll.

För att avsluta din prenumeration går du in på mina sidor och klickar på avsluta prenumeration då avslutas prenumerationen när betalperioden tar slut.

Exempel:

Om du har en månadsprenumeration som förnyades 20:e januari och säger upp den 27:e januari så avslutas den 20:e februari.

Vill du avsluta din prenumeration innan betalperioden tar slut eller radera ditt konto helt kontakta vår support på kontakt@drakenfilm.se eller 031 339 30 19 så hjälper vi dig vidare.