Kolla på Draken Film i sommarstugan eller när du reser - ladda ner filmer

2 min. lästidsenaste uppdatering: 08.29.2024

Du kan ladda ner filmer i din Draken Film app och spela upp dem när du inte har internet eller är utomlands.

Ska du ut och resa eller kommer ha dåligt internet? Då kan du ladda ner filmer till din Draken Film app i telefonen eller surfplattan.

För att ladda ner en film klickar du på ladda ner inne på filmsidan. Då startar nedladdningen.

OBS! Filmer från gästande festivaler går inte att ladda ner i offlineläge.

Nedladdade filmer tar mycket minne på din telefon eller surfplatta så du kan behöva frigöra utrymme för att kunna ladda ner filmen. Under Mina sidor i din Draken Film app kan du också välja nedladdningskvalitet, vi rekommenderar normal men du kan också sänka till låg om du har ont om minne på din telefon.

När du har laddat ner filmen är den tillgänglig i 14 dagar. Du hittar dina nedladdade filmer under mitt bibliotek / nedladdningar. För att spela upp den nedladdade filmen behöver du starta den från nedladdningar

När du inte har internetuppkoppling:

När du inte har någon internetuppkoppling får du upp det här meddelandet. Då kan du klicka på Gå till nedladdningar så kommer du direkt till dina nedladdade filmer.

Innan du vill se en nedladdad film:

1. Ladda ner serier och filmer till den telefon/ surfplatta som du ska ha med dig. Filmerna är tillgängliga i 14 dagar från nedladdning.
  2. Se till att du är inloggad på Draken Film på telefonen eller surfplattan med de nedladdade filmerna.

När du reser utomlands:

När du reser till ett land i EU under semestern har du tillgång till Draken Film som vanligt men inte när du reser till ett land utanför EU. Utanför EU kan du fortfarande kolla på filmer som du har laddat ner innan din resa.

Innan du reser utomlands:

1. Ladda ner serier och filmer till den telefon/ surfplatta som du ska ha med dig. Filmerna är tillgängliga i 14 dagar från nedladdning.
  2. Se till att du är inloggad på Draken Film på telefonen eller surfplattan med nedladdningarna.

Under tiden som du reser

När du öppnar Draken Film på din telefon eller surfplatta kommer du se ett meddelande som säger att Draken Film inte finns tillgängligt i din region. När det här händer går du in på mina filmer och klickar på nedladdningar för att titta på dina nedladdade titlar.

På detta vis kan du titta på dina nedladdningar även när du reser till andra länder och regioner.