Ladda ner Draken Film appen till din TV

1 min. lästidsenaste uppdatering: 08.29.2024

För att kolla på Draken FIlm direkt i din TV behöver du kunna ladda ner appar till TV:n. I den här artikeln kan du läsa mer om hur du gör det på de vanligaste modellerna. Behöver du instruktioner för en annan TV rekommenderar vi att kolla i bruksanvisningen men vi hjälper dig självklart gärna om Draken Film Appen strular.

Sök på Draken Film där du laddar ner appar till din TV.

Om du inte kan installera appar på din TV går det att koppla in en dator via sladd eller casta/ airplaya från en dator/ surfplatta eller telefon. Notera att du behöver ha safari på din dator om du ska airplaya och Chrome om du ska casta.

Installera appar i Apple TV

• Klicka på Appstore

undefined

• Sök på Draken Film

Installera appar i Samsung TV

• Klicka på Apps

undefined

• Sök på Draken Film

Användarmanualer till Samsung TV

Installera appar på TV med Google Play Butik

• Klicka på Google Play Butik

undefined

• Sök på Draken Film
    Appikonen ser antingen ut såhär: eller såhär: beroende på vad du har för TV.