Logga in på Draken Film på en TV

2 min. lästidsenaste uppdatering: 08.29.2024

För att kolla på Draken FIlm i din TV behöver du först ladda ner vår app Draken Film. Den hittar du om du söker bland appar. Om du har en äldre version av Samsung Tv eller en väldigt ny Samsung eller LG TV som det inte går att ladda ner appar se vår guide för att casta/ airplaya istället.

Det går inte att kolla på Draken Film via webbläsaren i din TV

Öppna Draken Film appen

Om du inte är inloggad kommer du komma till en inloggningsskärm för att logga in på Draken Film, (se bilden nedan).

• Klicka på Manuell inloggning för att logga in direkt på TV:n, då får du fylla i epostadress och lösenord i nästa steg.
  • Logga in med hjälp av din telefon/ surfplatta/dator genom att ta kort på qr-koden eller skriva in adressen i webbläsaren i din telefon/ surfplatta/ dator.

undefined

Manuell Inloggning

• klicka på manuell inloggning
  • skriv in din mejladress
  • klicka på nästa
  • skriv in ditt lösenord
  • klicka på nästa

undefined

Logga in på en annan enhet

• scanna qr-koden med kameran i din telefon/surfplatta eller skriv in adressen som står på din TV i din webbläsare
  • fyll i koden som visas på din Tv

Om du redan är inloggad på din andra enhet är du klar nu

• logga annars in med dina vanliga inloggningsuppgifter och när du är klar kommer du vara inloggad på samma konto på TV:n

undefined

Har du några problem på vägen kontakta oss på kontakt@drakenfilm.se eller 031-339 30 19 och beskriv vilket steg du körde fast på och vilken mejladress du försöker logga in med så hjälper vi dig gärna.