Min gamla mejladress/ lösenord kommer upp när jag ska logga in

1 min. lästidsenaste uppdatering: 08.05.2024

Ofta hjälper din dator/ telefon/surfplatta/ TV dig att spara lösenord eller mejladress och då kan den ligga kvar som förslag även när du har bytt lösenord eller mejladress.

Vet du att du har en annan mejladress som du ska logga in med klicka i rutan där mejladressen står och sudda bort det som står och skriv in din rätta mejladress istället och klicka sedan på gå vidare

Har du kommit fram till lösenordssidan och ser att det står fel mejladress, klicka på Gå tillbaka och byt till rätt mejladress.

I chrome

Klicka på hantera lösenord för att ändra vilka lösenord och mejladresser du har sparat.

I safari

Klicka på nyckeln sist i inloggningsrutan för att ändra vilka lösenord och mejladresser du har sparat.

Lyckas du inte ändra sparade lösenord går det också utmärkt att ta bort det som datorn föreslår och själv skriva in det lösenordet som du tror att du har, eller klicka på glömt lösenordet? och byta till ett nytt lösenord.