Mitt presentkort fungerar inte - byt abonnemangstyp

1 min. lästidsenaste uppdatering: 07.30.2024

Vi har höjt våra priser till 95kr/ månad men vissa presentkort gäller för vårt tidigare pris 89kr/månad, det påverkar bara dig om du väljer att fortsätta prenumerationen efter att ditt presentkort tar slut men kan göra det lite svårare att starta prenumerationen.

Om du får upp rutan nedan att ditt presentkort gäller för en annan prenumeration än den du har valt är den för att du har ett äldre presentkort från innan vi bytte till vår nya hemsida eller för att du har valt årsprenumeration istället för månadsprenumeration. Ditt presentkort är fortfarande giltigt och vårt system hjälper dig byta till den prenumerationen som det gäller för.

Det enda du behöver göra är att klicka på byt abonnemangstyp så kommer du till rutan nedan där du ska klicka på gå vidare (utan att välja någon prenumeration) så lägger systemet till rätt prenumeration åt dig och aktiverar ditt presentkort.

Får du det inte att fungera ändå, starta en prenumeration utan rabattkoden/presentkortet och hör av dig till kontakt@drakenfilm.se så hjälper vi dig att lägga in den manuellt.