Starta om din Draken Film-app i telefonen

1 min. lästidsenaste uppdatering: 08.29.2024

Appar stängs oftast inte av helt även om du går ut ifrån dem utan är kvar i väntläge. När du går tillbaka in i appen är du då kvar på samma ställe.  Därför är vårt första tips om något går fel alltid att starta om din app.  Det kan tillexempel vara att det står "Okänt fel, försök igen" eller inte går att starta en film, eller att du  saknar filmer som du vet ska finnas.  Det gör du på följande sätt:

iPhone 10+/iPad 11+/ nyare modell:

1. Lås upp din enhet
  2. Svep långsamt uppåt från botten av skärmen och stanna på mitten
  3. Välj appen du vill stänga och svep den uppåt

iPhone 9 eller äldre/iPad 10 och äldre modell

1. Dubbelklicka på hemknappen
  2. Svep upp över appen så den försvinner

Android

De flesta Android-enheter har en fyrkantig knapp längst ner på skärmen. När du trycker på den visas alla öppna appar i ett galleri. Svep bort apparna för att stänga och stoppa dem från att köras i bakgrunden.
Ett annat alternativ är att gå in i dina enhetsinställningar > Tryck på appar > Tryck på Draken Film-appen > Tryck på "Tvinga avstängning".