Varför får jag biobiljetter med min Draken Film-prenumeration?

1 min. lästidsenaste uppdatering: 05.06.2024

Vi på Draken Film älskar såklart att se på film hemma, men film är bäst på bio. Varje månad väljer vi därför ut våra favoritfilmer som verkligen måste ses på stor duk. Om du prenumererar på Draken Film bjuder vi på ditt biobesök om du ser filmen under premiärveckan på någon av våra favoritbiografer.

På så sätt får du en fantastisk filmupplevelse, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en levande biografkultur i Sverige. Genom att se film på bio ofta skapar vi förutsättningar för att biograferna ska finnas kvar framöver.