Vem väljer filmerna till Draken Film?

1 min. lästidsenaste uppdatering: 04.19.2024

Draken Film har en redaktion som tillsammans med programmedarbetare på Göteborg Film Festival reser runt på festivaler i hela världen och kollar på film för att kunna erbjuda våra prenumeranter ett välkuraterat utbud av film. Utöver nya festivalfilmer väljer de även ut filmer eller filmskapare som är filmhistoriskt viktiga eller som vi tror kommer bli viktiga i framtiden.

Nästan alla våra filmtexter är undertecknade med ett namn, det är den personen som har sett filmen och skrivit om den åt Draken Film.

Tycker du att vi saknar någon film?

Fyll i vårt filmönskningsformulär . Vi läser alla önskemål och försöker få tag i de filmerna som passar med vårt urval.